Billerbeck NIZZA hideghab matrac, viszkoelasztikus (memory) hab fekvőfelülettel, 160 × 200 cm

-5%
Billerbeck NIZZA hideghab matrac, viszkoelasztikus (memory) hab fekvőfelülettel, 160 × 200 cm
268 000 Ft
254 600 Ft
Kezdete: 2020.11.02   Vége: 2020.11.30
Akcióból hátralévő idő:

AJÁNDÉKOT ADUNK ÚJ BILLERBECK NIZZA MATRACÁHOZ!

 

Ehhez a Billerbeck NIZZA matrachoz, 1 db Billerbeck Dreamline matracvédő (160x200 cm) az ajándék 25 400 Ft értékben!

 

Billerbeck Nizza 7 zónás, 3 rétegű hab szerkezetű matrac, viszkoelasztikus (memory-hab) topperrel, fő tulajdonságai:

 

  • Matrac kategória: Hab matrac
  • Gyártó: Billerbeck
  • Matrac Keménységi fok: 4/6
  • Ajánlott súlyhatár: 120 kg
  • Matrac vastagsága: 26 cm
  • Matrachuzat komfort: A viszkóelasztikus-hab (memory-hab) topper huzata levehető, mosható
  • Matrac réteg felépítése: CNC vágott poliuretán-hab

(az itt feltüntetett akciós ár, kizárólag web áruházi, on-line megrendelés esetén érvényes)

 

Matrac standard méretei: 90×200 cm140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm.

Részletek

Ez a matrac egyedi mértben is rendelhető?    

IGEN, a Billerbeck 7 zónás Nizza matracot, egyedi méretre gyártva is elkészítjük Önnek!

 

Milyen felépítésű a Billerbeck 7 zónás Nizza matrac?

CNC vágott poliuretán-hab, háromrétegű aszimmetrikus habmagos kombináció. Fekvő réteg: lágy, de sűrű hab. Középső réteg: stabilitást adó, keményebb hab. Alaplemez: sűrű, kemény teherhordó habréteg. Topper, fekvőfelület: Viszko-elasztikus habbal kiegészített panel, más néven memória hab. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő. Vastagsága 26 cm.

 

Egészségügyi szempontból, milyen pozitív tulajdonságai vannak a matracnak?

A Billerbeck 7 zónás Nizza matrac, számítógéppel tervezett, CNC vágott matracmag ideális a fekvő test számára, biztosítja a megoszló terhelésnek megfelelően változó rugalmasságú, illetve keménységű zónás alátámasztást.

 

A matrac huzata

Kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű, többrétegű hurkolt kelme. A matraccal egybeépített topper a különleges kényelmet szolgálja. A matrachuzat varrástechnológiája: élvarrott + topper. A matracot a topperrel a négy oldalán körbefutó cipzár köti össze.

 

Milyen súlyig ajánlott?

A matrac ajánlott súlyhatára 120 kg.

 

Matrac standard méretei:

90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm

 

Ha, ezt a matracot megrendelem, mikor, hogyan és mennyiért kapom meg?

Amennyiben a Billerbeck 7 zónás Nizza matrac viszkó-hab (memory-hab) topperrel, raktáron van, 1-2 napon belül átadjuk futárnak kiszállításra. Ha, nincsen raktáron a matrac, akkor körülbelül 1-3 hét a gyártási idő, és utána adjuk át futárnak kiszállításra. A Billerbeck 7 zónás Nizza matracot viszkó-hab (memory-hab) topperrel, Magyarországon belül futárral küldjük az Ön által megjelölt címre.

 

A matrac használatával kapcsolatos gyakorlati tanácsok:

Gratulálunk Önnek, hogy a Billerbeck matracot választott. Ön, a legnagyobb gondossággal és évtizedes tapasztalattal elkészített Billerbeck matrac tulajdonosa lesz. Az alábbiakban, néhány hasznos tanáccsal szeretnénk Önnek szolgálni, hogy Billerbeck matraca minél hosszabb ideig hálótársa lehessen. A matracot ágyrácson használja, a megfelelő szellőzés és alátámasztás érdekében! A Billerbeck matracokat a használatba vétel első három hónapjában kéthetente célszerű átforgatni, úgy, hogy a matrac minden oldalát érje terhelés, kivéve az aszimmetrikus szerkezetű matracokat. Később ezt a műveletet elegendő két-, háromhavonta elvégezni. Ha, a Billerbeck matracon véletlen kávé, tea, gyümölcslé, stb. által okozott folt keletkezik, nedves, puha, fehér ruhával fel kell itatni. A matrac, csak szárazon tisztítható! Folyékony/vegyi tisztítószerek használata tilos. Folttisztításra az úgynevezett „Foltbenzin” és kárpittisztító alkalmazható, puha rongy segítségével. A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek nem a matrac emelgetésére szolgálnak. Ha, ezen füleket fogva emelgetjük, akkor azok leszakadhatnak. Akkor mire jók? A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek, a Billerbeck kényelem és komfort fokozó topperek, rátétek rögzítésére valók.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!