Bio-Textima matracok

Egy nagyon egyszerű cél vezérel bennünket:

azon dolgozunk, hogy jobban aludj és kipihentebben ébredj.

Annak érdekében, hogy valamennyi elvárásodnak maradéktalanul megfeleljünk, munkánk során lelkesen keressük a legmegfelelőbb, legjobb tulajdonságú alapanyagokat, amelyeket minden esetben igyekszünk leleményes szerkezeti megoldásokkal párosítani. Igyekezetünket az idővel egyre csak bővülő anatómiai és ergonómiai ismereteink támogatják, aminek köszönhetően termékkínálatunkban mindent megtalálsz, amire csak a pihentető és egészséges alváshoz szükséged lehet.

Megfelelő Bio-Textima matracod kiválasztásához 6 fontos tanács:

1. Ha meglévő ágykeretbe keresel új matracot, vásárlás előtt gondosan mérd le a rendelkezésre álló helyet!

2. Ha kétszemélyes, ún. franciaágyba keresel ágybetétet, mindkét félnek személyre szabottan, de egyforma magasságú matracot válassz!

3. Ha testmagasságod igényli, válassz a megszokottnál hosszabb matracot!

4. Ha meglévő ágykeretbe vásárolsz új matracot, mindig vedd számításba, hogy mire kerül az ágybetét! A stabil, merev alátámasztást nyújtó ágyrács vagy másnéven ágydeszka másmilyen matracot igényel, mint egy rugalmas alátámasztást biztosító lécesbetét!

5. Ha körültekintően akarsz dönteni, vásárlás előtt győződj meg arról, hogy a kiválasztott matrac bevizsgált, ellenőrzött alapanyagokból készült-e!

6. Ha körültekintően kívánsz dönteni, vásárlás előtt érdeklődj a matracra vonatkozó garanciákról, s azok részleteiről!

20 éve foglalkozunk hálószobacikkek gyártásával.

Folyamatosan keressük a legmegfelelőbb, legjobb tulajdonságú alapanyagokat, amelyeket minden esetben igyekszünk leleményes szerkezeti megoldásokkal párosítani. Igyekezetünket az idővel egyre gazdagabb anatómiai és ergonómiai ismereteink támogatják, így kínálatunkban számos különlegesség is helyet kapott.

Termékeink a világ számos piacán ismertek. A Bio-textima/Naturelle márkacsalád mellett hálószoba manufaktúránk számos matraccsaládot és alvásrendszert jegyez.

Munkánk legfontosabb elismeréseként tartjuk számon, hogy a világon már több tízezer hálószobában megtalálhatóak termékeink. Az általunk gyártott matracok és ágyrendszerek szellemisége, minősége, illetve funkcionális értékei a vásárlók mellett elnyerték a szakma elismerését is, az elmúlt 20 évben számos hazai és nemzetközi díjjal jutalmazták munkánkat.

Forrás: Naturelle, Bio-Textima