Bio-Textima TECHNO-20 5 zónás prémium habmatrac, 180 x 200 cm

-5%
Bio-Textima TECHNO-20 5 zónás prémium habmatrac, 180 x 200 cm
219 780 Ft
208 790 Ft
Kezdete: 2021.04.01   Vége: 2021.04.30
Akcióból hátralévő idő:

BioGreen hideghab WFS formavágással. A matrac belső ergonómiai kialakításának köszönhetően tökéletesen követi a test vonalát. Huzata, pamut-bamboo-viscose alapú matrac huzat, mely antiallergén és nedvességszabályozós. 5 zónás ortopéd matrac.

(az itt feltüntetett akciós ár, kizárólag web áruházi, on-line megrendelés esetén érvényes)

Részletek

A Bio-Textima Techno-20 hideghab matrac keménységi foka félkemény és kemény. Ennek az ötzónás hideghab matracnak 2 -féle keménységű fekvőfelülete van. A kétféle keménységű oldal több okból praktikus: újonnan vásárolt matracát próbálgathatja, hogy melyik oldal az igazán megfelelő Önnek, illetve, dupla ágy esetén két matracot vásárolhat, így a nehezebb súlyú ember választhatja a keményebb oldalt, a könnyebb, a félkemény oldalt. Viszont a matracok magassága megegyezik és nem lesz különbség a két fekvőfelület magassága között. A matrac belső felépítése: 6 cm Biogreen hideghab a tartósságért és a szilárdságért, az egyik oldalon 5 cm vastag Biogreen hideghab (WFS formavágással), 1 – 1 cm kókusz, közte 2 cm Biogreen hideghab, a másik oldalon 1 cm kókusz és 2 cm vastag Biogreen hideghab. A matrac huzata pamut-bamboo-viscose matrac szövet, antiallergén, nedvességszabályozó, klímaszál steppelő anyaggal, belül pamut védőhuzattal, hogy optimális hőmérsékletet biztosítson a matrac használójának. A Techno-20 matrac egyedülálló rugalmassága, kiváló alátámasztást és ergonómiát biztosít használójának. Réteges felépítése tökéletes súlyelosztást ad. A matrac magrészét alkotó Biogreen egy tökéletesen átszellőző, esszenciális növényi olajokkal kevert, antibakteriális és antiallergén, rendkívül rugalmas hideghab. A matrac terhelhetősége 130 kg.

 

  • Huzat: Pamut-bamboo-viscose alapú matrac huzat (antiallergén, nedvességszabályozós)
  • Mag: 5 cm Biogreen hideghab WFS formavágással + 1 cm kókusz + 2 cm Biogreen hideghab + 1 cm kókusz + 6 cm Biogreen hideghab + 1 cm kókusz + 2 cm Biogreen hideghab
  • Levehető, mosható huzat
  • 2 eltérő keménységű oldallal
  • 12 év garancia
  • Terhelhetőség: 130 kg/fő
  • 5 zónás ortopéd matrac

 

 

Ez a matrac több méretben rendelhető: 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm.

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!