Billerbeck MONACO, lószőr+latex topperrel, 140x200 cm

-5%
Billerbeck MONACO, lószőr+latex topperrel, 140x200 cm
Billerbeck MONACO, lószőr+latex topperrel, 140x200 cm
Billerbeck MONACO, lószőr+latex topperrel, 140x200 cm
Billerbeck MONACO, lószőr+latex topperrel, 140x200 cm
Billerbeck MONACO, lószőr+latex topperrel, 140x200 cm
Billerbeck MONACO, lószőr+latex topperrel, 140x200 cm
336 000 Ft
319 200 Ft
Kezdete: 2021.04.01   Vége: 2021.04.30
Akcióból hátralévő idő:

Billerbeck Monaco táskarugós matrac főbb tulajdonságai:

  • Matrac kategória: táskarugós, 512 db/ m²
  • Gyártó: Billerbeck
  • Matrac Keménységi fok: 5/6
  • Topper, komfort réteg: Lószőr + latex
  • Ajánlott súlyhatár: 130 kg
  • Matrac vastagsága: 26 cm

 

AJÁNDÉKOT IS ADUNK ÚJ BILLERBECK MONACO MATRACÁHOZ!

Ehhez a Billerbeck Monaco matrachoz, 1 db Billerbeck Mediclean matracvédő (140x200 cm) az ajándék 22200 Ft értékben!

(A kiírt ár, kizárólag a web-áruház felületén leadott, online rendelésekre vonatkozik.)

Részletek

Táskarugós matrac. Billerbeck, Monaco tasakrugós, habkeretes, 7 zónás matrac, lószőr+latex komfort réteggel.

A Billerbeck Monaco tasakrugós matrac, lószőr+latex komfort réteggel, ortopéd alátámasztást biztosít, gerinckímélő hatású, biztosítja az egyenletes súlyeloszlást. Váll és deréksüllyesztő hatással rendelkezik, hogy tökéletes ortopéd alátámasztást biztosítson. Nagy rugósűrűségű, 7 zónás tasakrugós. A matrac felépítése: Felső panel nagy rugalmasságú PES filc, amely közvetíti a zónázott rugósor hatásait. A habkeret keménysége megfelel a rugósor keménységének. Alsó panel keményített PUR hab.

A táskarugós matrac huzata:

Kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme. A matraccal egybeépített topper a különleges kényelmet szolgálja. A matrachuzat varrástechnológiája élvarrott + topper. A matracot a topperrel a négy oldalán körbefutó cipzár köti össze.

A táskarugós matrac keménységi foka egy 6-os skálán, 5-ös. A matrac vastagsága 26 cm. A matrac ajánlott súlyhatára 130 kg. A Billerbeck Monaco tasakrugós matrac rugósűrűsége 512 db/m².

A matrac gyártott méretei: 90 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Ez a matrac egyedi mértben készülhet?    IGEN

A matracot ágyrácson használja, a megfelelő szellőzés és alátámasztás érdekében.

Ha, ezt a matracot megrendelem, mikor, hogyan és mennyiért kapom meg?

Amennyiben a Billerbeck Monaco tasakrugós matrac raktáron van, 1-2 napon belül átadjuk futárnak kiszállításra. Ha, nincsen raktáron a matrac, akkor körülbelül 1-3 hét a gyártási idő, és utána adjuk át futárnak kiszállításra. A Billerbeck Monaco tasakrugós matracot Magyarországon belül futárral küldjük az Ön által megjelölt címre.

Tisztelt Vásárlónk!

Gratulálunk Önnek, hogy a Billerbeck matracot választott. Ön, a legnagyobb gondossággal és évtizedes tapasztalattal elkészített Billerbeck matrac tulajdonosa lesz. Az alábbiakban, néhány hasznos tanáccsal szeretnénk Önnek szolgálni, hogy Billerbeck matraca minél hosszabb ideig hálótársa lehessen:

A Billerbeck matracokat a használatba vétel első három hónapjában kéthetente célszerű átforgatni, úgy, hogy a matrac minden oldalát érje terhelés, kivéve az aszimmetrikus szerkezetű matracokat. Később ezt a műveletet elegendő két-, háromhavonta elvégezni. Ha, a Billerbeck matracon véletlen kávé, tea, gyümölcslé, stb. által okozott folt keletkezik, nedves, puha, fehér ruhával fel kell itatni. A matrac, csak szárazon tisztítható! Folyékony/vegyi tisztítószerek használata tilos. Folttisztításra az úgynevezett „Foltbenzin” és kárpittisztító alkalmazható, puha rongy segítségével. A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek nem a matrac emelgetésére szolgálnak. Ha, ezen füleket fogva emelgetjük, akkor azok leszakadhatnak. Akkor mire jók? A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek, a Billerbeck kényelem és komfort fokozó topperek, rátétek rögzítésére valók.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!