Billerbeck MONACO, Memory hab topperrel, 180x200 cm

-5%
Billerbeck MONACO, Memory hab topperrel, 180x200 cm
Billerbeck MONACO, Memory hab topperrel, 180x200 cm
Billerbeck MONACO, Memory hab topperrel, 180x200 cm
Billerbeck MONACO, Memory hab topperrel, 180x200 cm
Billerbeck MONACO, Memory hab topperrel, 180x200 cm
Billerbeck MONACO, Memory hab topperrel, 180x200 cm
404 000 Ft
383 800 Ft
Kezdete: 2021.04.01   Vége: 2021.04.30
Akcióból hátralévő idő:

Billerbeck Monaco táskarugós matrac főbb tulajdonságai:

  • Matrac kategória: táskarugós, 512 db/ m²
  • Gyártó: Billerbeck
  • Matrac Keménységi fok: 5/6
  • Topper, komfort réteg: Memory hab (viszkoelasztikus hab)
  • Ajánlott súlyhatár: 130 kg
  • Matrac vastagsága: 26 cm

 

AJÁNDÉKOT IS ADUNK ÚJ BILLERBECK MONACO MATRACÁHOZ!

Ehhez a Billerbeck Monaco matrachoz, 1 db Billerbeck Mediclean matracvédő (180x200 cm) az ajándék 27000 Ft értékben!

(A kiírt ár, kizárólag a web-áruház felületén leadott, online rendelésekre vonatkozik.)

Részletek

Táskarugós matrac. Billerbeck, Monaco tasakrugós, habkeretes, 7 zónás matrac, Memory hab komfort réteggel.

A Billerbeck Monaco tasakrugós matrac, Memory hab komfort réteggel, ortopéd alátámasztást biztosít, gerinckímélő hatású, biztosítja az egyenletes súlyeloszlást. Váll és deréksüllyesztő hatással rendelkezik, hogy tökéletes ortopéd alátámasztást biztosítson. Nagy rugósűrűségű, 7 zónás tasakrugós. A matrac felépítése: Felső panel nagy rugalmasságú PES filc, amely közvetíti a zónázott rugósor hatásait. A habkeret keménysége megfelel a rugósor keménységének. Alsó panel keményített PUR hab.

A táskarugós matrac huzata:

Kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme. A matraccal egybeépített topper a különleges kényelmet szolgálja. A matrachuzat varrástechnológiája élvarrott + topper. A matracot a topperrel a négy oldalán körbefutó cipzár köti össze.

A táskarugós matrac keménységi foka egy 6-os skálán, 5-ös. A matrac vastagsága 26 cm. A matrac ajánlott súlyhatára 130 kg. A Billerbeck Monaco tasakrugós matrac rugósűrűsége 512 db/m².

A matrac gyártott méretei: 90 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Ez a matrac egyedi mértben készülhet?    IGEN

A matracot ágyrácson használja, a megfelelő szellőzés és alátámasztás érdekében.

Ha, ezt a matracot megrendelem, mikor, hogyan és mennyiért kapom meg?

Amennyiben a Billerbeck Monaco tasakrugós matrac raktáron van, 1-2 napon belül átadjuk futárnak kiszállításra. Ha, nincsen raktáron a matrac, akkor körülbelül 1-3 hét a gyártási idő, és utána adjuk át futárnak kiszállításra. A Billerbeck Monaco tasakrugós matracot Magyarországon belül futárral küldjük az Ön által megjelölt címre.

Tisztelt Vásárlónk!

Gratulálunk Önnek, hogy a Billerbeck matracot választott. Ön, a legnagyobb gondossággal és évtizedes tapasztalattal elkészített Billerbeck matrac tulajdonosa lesz. Az alábbiakban, néhány hasznos tanáccsal szeretnénk Önnek szolgálni, hogy Billerbeck matraca minél hosszabb ideig hálótársa lehessen:

A Billerbeck matracokat a használatba vétel első három hónapjában kéthetente célszerű átforgatni, úgy, hogy a matrac minden oldalát érje terhelés, kivéve az aszimmetrikus szerkezetű matracokat. Később ezt a műveletet elegendő két-, háromhavonta elvégezni. Ha, a Billerbeck matracon véletlen kávé, tea, gyümölcslé, stb. által okozott folt keletkezik, nedves, puha, fehér ruhával fel kell itatni. A matrac, csak szárazon tisztítható! Folyékony/vegyi tisztítószerek használata tilos. Folttisztításra az úgynevezett „Foltbenzin” és kárpittisztító alkalmazható, puha rongy segítségével. A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek nem a matrac emelgetésére szolgálnak. Ha, ezen füleket fogva emelgetjük, akkor azok leszakadhatnak. Akkor mire jók? A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek, a Billerbeck kényelem és komfort fokozó topperek, rátétek rögzítésére valók.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!