Bilerbeck NIZZA matrac, Öko SoftNest, 160x200 cm

-5%
Bilerbeck NIZZA matrac, Öko SoftNest, 160x200 cm
Bilerbeck NIZZA matrac, Öko SoftNest, 160x200 cm
Bilerbeck NIZZA matrac, Öko SoftNest, 160x200 cm
Bilerbeck NIZZA matrac, Öko SoftNest, 160x200 cm
Bilerbeck NIZZA matrac, Öko SoftNest, 160x200 cm
Bilerbeck NIZZA matrac, Öko SoftNest, 160x200 cm
254 000 Ft
241 300 Ft
Kezdete: 2020.11.02   Vége: 2020.11.30
Akcióból hátralévő idő:

AJÁNDÉKOT ADUNK ÚJ BILLERBECK NIZZA MATRACÁHOZ!

Ehhez a Billerbeck NIZZA matrachoz, 1 db Billerbeck Dreamline matracvédő (160x200 cm) az ajándék 25 400 Ft értékben!

 

Billerbeck NIZZA matrac tulajdonságai:

  • Matrac kategória: Habmagos, CNC vágott
  • Gyártó: Billerbeck
  • Fekvési pozíció: oldalt fekvőknek
  • Matrac Keménységi fok: 4/6
  • Topper, komfort réteg: pur hab mentes, pes szálas rugalmas panel
  • Ajánlott súlyhatár: 120 kg
  • Matrac vastagsága: 26 cm
  • Matrac huzata: A pes szálas topper huzata levehető, mosható
  • Matrac komfort: pur hab mentes, pes szálas rugalmas panel komfort réteggel
  • Matrac réteg felépítése: CNC vágott poliuretán-hab, háromrétegű aszimmetrikus habmagos kombináció. Fekvő réteg: lágy, de sűrű hab. Középső réteg: stabilitást adó, keményebb hab. Alaplemez: sűrű, kemény teherhordó habréteg. Kényelmi réteg: pur hab mentes, pes szálas rugalmas panel topper.

(az itt feltüntetett akciós ár, kizárólag web áruházi, on-line megrendelés esetén érvényes)

(Matrac gyártott méretei: 90×200 cm140×200 cm160×200 cm, 180×200 cm)

Részletek

Ez a matrac egyedi mértben is rendelhető?    

IGEN, a Billerbeck 7 zónás Nizza matracot, pes szálas komfort réteggel, egyedi méretre gyártva is elkészítjük Önnek!

Milyen felépítésű a Billerbeck 7 zónás Nizza matrac, pes szálas komfort réteggel?

CNC vágott poliuretán-hab, háromrétegű aszimmetrikus habmagos kombináció. Fekvő réteg: lágy, de sűrű hab. Középső réteg: stabilitást adó, keményebb hab. Alaplemez: sűrű, kemény teherhordó habréteg. Kényelmi réteg: pur hab mentes, pes szálas rugalmas panel topper.

Egészségügyi szempontból, milyen pozitív tulajdonságai vannak a matracnak?

A Billerbeck 7 zónás Nizza matrac, a számítógéppel tervezett CNC vágott matracmag ideális a fekvést biztosít test számára.

A matrac huzata

Kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű, többrétegű hurkolt kelme. A matraccal egybeépített topper a különleges kényelmet szolgálja. A matrachuzat varrástechnológiája: élvarrott + topper. A matracot a topperrel a négy oldalán körbefutó cipzár köti össze.

Milyen fekvési szokás esetén ajánlott a matrac?

A Billerbeck 7 zónás Nizza matrac oldalt fekvőknek ajánlott.

Milyen súlyig ajánlott?

A matrac ajánlott súlyhatára 120 kg. A matracot ágyrácson használja, a megfelelő szellőzés és alátámasztás érdekében.

Tisztelt Vásárlónk!

Gratulálunk Önnek, hogy a Billerbeck matracot választott. Ön, a legnagyobb gondossággal és évtizedes tapasztalattal elkészített Billerbeck matrac tulajdonosa lesz. Az alábbiakban, néhány hasznos tanáccsal szeretnénk Önnek szolgálni, hogy Billerbeck matraca minél hosszabb ideig hálótársa lehessen: A Billerbeck matracokat a használatba vétel első három hónapjában kéthetente célszerű átforgatni, úgy, hogy a matrac minden oldalát érje terhelés, kivéve az aszimmetrikus szerkezetű matracokat. Később ezt a műveletet elegendő két-, háromhavonta elvégezni. Ha, a Billerbeck matracon véletlen kávé, tea, gyümölcslé, stb. által okozott folt keletkezik, nedves, puha, fehér ruhával fel kell itatni. A matrac, csak szárazon tisztítható! Folyékony/vegyi tisztítószerek használata tilos. Folttisztításra az úgynevezett „Foltbenzin” és kárpittisztító alkalmazható, puha rongy segítségével. A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek nem a matrac emelgetésére szolgálnak. Ha, ezen füleket fogva emelgetjük, akkor azok leszakadhatnak. Akkor mire jók? A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek, a Billerbeck kényelem és komfort fokozó topperek, rátétek rögzítésére valók.

 

A matrac használatával kapcsolatos gyakorlati tanácsok:

A matracot ágyrácson használja, a megfelelő szellőzés és alátámasztás érdekében! A Billerbeck matracokat a használatba vétel első három hónapjában kéthetente célszerű átforgatni, úgy, hogy a matrac minden oldalát érje terhelés, kivéve az aszimmetrikus szerkezetű matracokat. Később ezt a műveletet elegendő két-, háromhavonta elvégezni. Ha, a Billerbeck matracon véletlen kávé, tea, gyümölcslé, stb. által okozott folt keletkezik, nedves, puha, fehér ruhával fel kell itatni. A matrac, csak szárazon tisztítható! Folyékony/vegyi tisztítószerek használata tilos. Folttisztításra az úgynevezett „Foltbenzin” és kárpittisztító alkalmazható, puha rongy segítségével. A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek nem a matrac emelgetésére szolgálnak. Ha, ezen füleket fogva emelgetjük, akkor azok leszakadhatnak. Akkor mire jók? A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek, a Billerbeck kényelem és komfort fokozó topperek, rátétek rögzítésére valók.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!