Bilerbeck NIZZA matrac, Kókusz+Latex, 90x200 cm

-5%
Bilerbeck NIZZA matrac, Kókusz+Latex, 90x200 cm
Bilerbeck NIZZA matrac, Kókusz+Latex, 90x200 cm
Bilerbeck NIZZA matrac, Kókusz+Latex, 90x200 cm
Bilerbeck NIZZA matrac, Kókusz+Latex, 90x200 cm
Bilerbeck NIZZA matrac, Kókusz+Latex, 90x200 cm
Bilerbeck NIZZA matrac, Kókusz+Latex, 90x200 cm
210 000 Ft
199 500 Ft
Kezdete: 2020.12.02   Vége: 2020.12.31
Akcióból hátralévő idő:

AJÁNDÉKOT ADUNK ÚJ BILLERBECK NIZZA MATRACÁHOZ!

Ehhez a Billerbeck NIZZA matrachoz, 1 db Billerbeck Dreamline matracvédő (90x200 cm) az ajándék 17 400 Ft értékben!

 

Billerbeck NIZZA matrac (kókusz+latex) tulajdonságai:

  • Matrac kategória: Habmagos, CNC vágott
  • Gyártó: Billerbeck
  • Fekvési pozíció: oldalt fekvőknek
  • Matrac Keménységi fok: 4/6
  • Topper, komfort réteg: pur hab mentes, pes szálas rugalmas panel
  • Ajánlott súlyhatár: 120 Kg
  • Matrac vastagsága: 26 cm
  • Matrac huzata: Kiemelt vastagságú poliészter szálbundával steppelt Lycra tartalmú viszkóz felületű többrétegű hurkolt kelme. A matrachuzat varrástechnológiája: élvarrott + topper. A matracot a topperrel a négy oldalán körbefutó cipzár köti össze.
  • Matrac komfort: A kókusz+latex teszi egyedivé
  • Matrac réteg felépítése: CNC vágott poliuretán-hab, háromrétegű aszimmetrikus habmagos kombináció. Fekvő réteg: lágy, de sűrű hab. Középső réteg: stabilitást adó, keményebb hab. Alaplemez: sűrű, kemény teherhordó habréteg, befejező rétegek kókusz és latex.

(az itt feltüntetett akciós ár, kizárólag web áruházi, on-line megrendelés esetén érvényes)

 

(Matrac gyártott méretei: 90×200 cm, 140×200 cm160×200 cm180×200 cm)

Részletek

Ez a matrac egyedi mértben is rendelhető?    

IGEN, a Billerbeck 7 zónás Nizza matracot, kókusz+latex komfort réteggel, egyedi méretre gyártva is elkészítjük Önnek!

Milyen felépítésű a Billerbeck 7 zónás Nizza matrac, kókusz és latex komfort réteggel?

CNC vágott poliuretán-hab, háromrétegű aszimmetrikus habmagos kombináció. Fekvő réteg: lágy, de sűrű hab. Középső réteg: stabilitást adó, keményebb hab. Alaplemez: sűrű, kemény teherhordó habréteg. Kényelmi réteg: kókusz+latex.

Egészségügyi szempontból, milyen pozitív tulajdonságai vannak a matracnak?

A Billerbeck 7 zónás Nizza matrac, a számítógéppel tervezett CNC vágott matracmag ideális a fekvést biztosít test számára.

A matrac huzata

Kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű, többrétegű hurkolt kelme. A matraccal egybeépített topper a különleges kényelmet szolgálja. A matrachuzat varrástechnológiája: élvarrott + topper. A matracot a topperrel a négy oldalán körbefutó cipzár köti össze.

Milyen fekvési szokás esetén ajánlott a matrac?

A Billerbeck 7 zónás Nizza matrac oldalt fekvőknek ajánlott.

Milyen súlyig ajánlott?

A matrac ajánlott súlyhatára 120 kg. A matracot ágyrácson használja, a megfelelő szellőzés és alátámasztás érdekében.

Tisztelt Vásárlónk!

Gratulálunk Önnek, hogy a Billerbeck matracot választott. Ön, a legnagyobb gondossággal és évtizedes tapasztalattal elkészített Billerbeck matrac tulajdonosa lesz. Az alábbiakban, néhány hasznos tanáccsal szeretnénk Önnek szolgálni, hogy Billerbeck matraca minél hosszabb ideig hálótársa lehessen: A Billerbeck matracokat a használatba vétel első három hónapjában kéthetente célszerű átforgatni, úgy, hogy a matrac minden oldalát érje terhelés, kivéve az aszimmetrikus szerkezetű matracokat. Később ezt a műveletet elegendő két-, háromhavonta elvégezni. Ha, a Billerbeck matracon véletlen kávé, tea, gyümölcslé, stb. által okozott folt keletkezik, nedves, puha, fehér ruhával fel kell itatni. A matrac, csak szárazon tisztítható! Folyékony/vegyi tisztítószerek használata tilos. Folttisztításra az úgynevezett „Foltbenzin” és kárpittisztító alkalmazható, puha rongy segítségével. A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek nem a matrac emelgetésére szolgálnak. Ha, ezen füleket fogva emelgetjük, akkor azok leszakadhatnak. Akkor mire jók? A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek, a Billerbeck kényelem és komfort fokozó topperek, rátétek rögzítésére valók.

 

A matrac használatával kapcsolatos gyakorlati tanácsok:

A matracot ágyrácson használja, a megfelelő szellőzés és alátámasztás érdekében! A Billerbeck matracokat a használatba vétel első három hónapjában kéthetente célszerű átforgatni, úgy, hogy a matrac minden oldalát érje terhelés, kivéve az aszimmetrikus szerkezetű matracokat. Később ezt a műveletet elegendő két-, háromhavonta elvégezni. Ha, a Billerbeck matracon véletlen kávé, tea, gyümölcslé, stb. által okozott folt keletkezik, nedves, puha, fehér ruhával fel kell itatni. A matrac, csak szárazon tisztítható! Folyékony/vegyi tisztítószerek használata tilos. Folttisztításra az úgynevezett „Foltbenzin” és kárpittisztító alkalmazható, puha rongy segítségével. A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek nem a matrac emelgetésére szolgálnak. Ha, ezen füleket fogva emelgetjük, akkor azok leszakadhatnak. Akkor mire jók? A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek, a Billerbeck kényelem és komfort fokozó topperek, rátétek rögzítésére valók.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!