Bilerbeck DAVOS matrac, Öko SoftNest, 180x200 cm

-5%
Bilerbeck DAVOS matrac, Öko SoftNest, 180x200 cm
Bilerbeck DAVOS matrac, Öko SoftNest, 180x200 cm
Bilerbeck DAVOS matrac, Öko SoftNest, 180x200 cm
Bilerbeck DAVOS matrac, Öko SoftNest, 180x200 cm
Bilerbeck DAVOS matrac, Öko SoftNest, 180x200 cm
Bilerbeck DAVOS matrac, Öko SoftNest, 180x200 cm
258 000 Ft
245 100 Ft
Kezdete: 2021.04.01   Vége: 2021.04.30
Akcióból hátralévő idő:

AJÁNDÉKOT IS ADUNK ÚJ BILLERBECK DAVOS MATRACÁHOZ!

Ehhez a Billerbeck Davos matrachoz, 1 db Billerbeck Mediclean (180x200 cm) matracvédő az ajándék 27000 Ft értékben!

 

Billerbeck Davos matrac tulajdonságai:

  • Matrac kategória: Habmagos, CNC vágott
  • Gyártó: Billerbeck
  • Fekvési pozíció: oldalt fekvőknek
  • Matrac Keménységi fok: 4/6
  • Topper, komfort réteg: pur hab mentes, pes szálas rugalmas panel
  • Ajánlott súlyhatár: 120 kg
  • Matrac vastagsága: 22 cm

(A kiírt ár, kizárólag a web-áruház felületén leadott, online rendelésekre vonatkozik.)

(Matrac gyártott méretei: 90×200 cm140×200 cm160×200 cm180×200 cm)

Ez a billerbeck Davos matrac egyedi mértben készülhet: IGEN

A matracot ágyrácson használja, a megfelelő szellőzés és alátámasztás érdekében.

Részletek

Billerbeck Davos, CNC habmagos, 7 zónás matrac, pes szálas komfort réteggel.

A Billerbeck Davos habmagos matrac, pur hab mentes, pes szálas komfort réteggel, ortopéd alátámasztást biztosít, gerinckímélő hatású, biztosítja az egyenletes súlyeloszlást. A számítógéppel tervezett CNC vágott matracmag ideális a fekvő test számára. A matrac belső felépítése: Többrétegű szimmetrikus habmagos kombináció: háromrétegű CNC vágott, 7-zónás poliuretán-hab. (fekvő réteg: lágy, nagy sűrűségű hab, középső réteg: stabilitást adó, keményebb hab). A matrac huzata, Szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű hurkolt kelme. Belsővarratos varrástechnológiával kialakítva a letisztult és esztétikus megjelenésért. A bambuszrost tartalmú huzatanyag meggátolja a poratkák és a gombák megtelepedését. A Billerbeck Davos habmagos matrac oldalt fekvőknek ajánlott. A matrac keménységi foka egy 6-os skálán, 4-es. A matrac vastagsága 22 cm. A matrac ajánlott súlyhatára 120 kg.

 

Ez a matrac egyedi mértben készülhet?

IGEN

 

Ha, ezt a matracot megrendelem, mikor, hogyan és mennyiért kapom meg?

Amennyiben a Billerbeck Davos habmagos matrac raktáron van, 1-2 napon belül átadjuk futárnak kiszállításra. Ha, nincsen raktáron a matrac, akkor körülbelül 1-3 hét a gyártási idő, és utána adjuk át futárnak kiszállításra. A Billerbeck Davos habmagos matracot Magyarországon belül futárral küldjük az Ön által megjelölt címre.

 

Tisztelt Vásárlónk!

Gratulálunk Önnek, hogy a Billerbeck matracot választott. Ön, a legnagyobb gondossággal és évtizedes tapasztalattal elkészített Billerbeck matrac tulajdonosa lesz. Az alábbiakban, néhány hasznos tanáccsal szeretnénk Önnek szolgálni, hogy Billerbeck matraca minél hosszabb ideig hálótársa lehessen: A Billerbeck matracokat a használatba vétel első három hónapjában kéthetente célszerű átforgatni, úgy, hogy a matrac minden oldalát érje terhelés, kivéve az aszimmetrikus szerkezetű matracokat. Később ezt a műveletet elegendő két-, háromhavonta elvégezni. Ha, a Billerbeck matracon véletlen kávé, tea, gyümölcslé, stb. által okozott folt keletkezik, nedves, puha, fehér ruhával fel kell itatni. A matrac, csak szárazon tisztítható! Folyékony/vegyi tisztítószerek használata tilos. Folttisztításra az úgynevezett „Foltbenzin” és kárpittisztító alkalmazható, puha rongy segítségével. A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek nem a matrac emelgetésére szolgálnak. Ha, ezen füleket fogva emelgetjük, akkor azok leszakadhatnak. Akkor mire jók? A Billerbeck matracok oldalán lévő fülek, a Billerbeck kényelem és komfort fokozó topperek, rátétek rögzítésére valók.

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!