Bambuszos matrachuzat, steppelt, töltött, 3 rétegű

Bambuszos matrachuzat, steppelt, töltött, 3 rétegű
Huzat mérete
Huzat vasatsága
22 100 Ft

Matrachuzat

1. lépés: A legördülő menüből válassza ki a kívánt méretet!

2. lépés: A legördülő menüből válassza ki a kívánt vastagságot!

3. lépés: Kosárba tesz.

A huzatok zippzárral készülnek, hogy levehetőek, cserélhetőek és moshatóak legyenek.

A huzat alapanyaga mikroszál (műszál) és bambusszál keveréke. Mosható 30 fokon. A huzat színe lehet fehér, illetve tört-fehér, ez attól függ, hogy éppen milyen anyag áll rendelkezésre.

A BAMBUSZ töltött, steppelt huzat 3 rétegű:

  • alap, keresztszövött kelme
  • műszálbunda megfelelő vastagságban
  • fedőrétegként, az BAMBUSZ és micro-szál huzatanyag

A három réteg összesteppelésre kerül, hogy alaktartó és formatartó legyen.

Ez a termék, csak előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel rendelhető!

Egyedi méretre is varrunk matrachuzatokat.

Ha egyedi elképzelése van, kérje ajánlatunkat.

email:

szepvölgyi@valortex.t-online.hu

A kép illusztráció.

Részletek

Mikroszálak:

A mikroszálak nagy előnye, hogy a belőlük készült textilanyag nagyon puha, kellemes fogású, szép esésű. Mosás után nagyon hamar megszárad. Manapság már nagyon sokszor találkozunk velük különböző sportruhák, fehérneműk, kelmék esetében, de használatuk elterjedt az ipari alkalmazású nem szőtt kelmék gyártásában is. A bútor ipar is előszeretettel használja. Ezeknek a szálaknak a megjelenése új alkalmazási területeket nyitott meg a textilanyagok számára.

A mikroszálak nagyon hajlékonyak, együttesen nagy felületet képviselnek, a fonal keresztmetszetében nagy számú elemi szálat alkotnak. Mindennek következtében puha, nagy fedőképességű, hűvös tapintású textilanyagok készíthetők belőlük.

Mikroszálaknak nevezik általában azokat a mesterséges szálasanyagokat, amelyek szálfinomsága nem haladja meg az 1 dtex-et, azaz amelyekből 10 ezer méter hosszú szál tömege nem nagyobb 1 grammnál. A 0,1 dtex-nél finomabb szálakat ultra-mikroszálaknak is nevezik. A mai szintetikus szálgyártás már 0,0001 dtex finomságú szálak előállítására is képes, ezek az ún. szuper finom mikroszálak. Az ilyen finom szálak feldolgozása a szokványos textilipari gyártási módszerekkel nagyon bonyolult és lassú, a 0,8 dtex körüli finomságú mikroszálak azonban a szokásos eljárásokkal már kezelhetők. A valódi (hernyó-) selyem elemi szálfinomsága 1,3 dtex körül van (10 000 m hosszú fonal tömege kb. 1,3 g), ezért egyes fonalgyárak a fenti definíciótól eltérően a mikroszálak határfinomságát itt, az 1,3 dtex-nél húzzák meg. (Összehasonlításul: a pamut elemi szálak finomsága 1,5-2,5 dtex, a gyapjúszálaké 3-6 dtex.)

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!